Prezzo Restaurant, Victoria

Commercial & Retail
Client:
Prezzo Restaurants
Contract value:
£330,000
Services:
Architecture, Interior Design, Project Management

This project involved the conversion and refurbishment of two existing restaurant buildings, located in a prominent corner outside London’s Victoria Railway Station next to the bus station.

 The first floor seating area provides exciting views to Victoria Station and the surrounding area. The existing buildings layout has created a seating area which is divided into smaller individual spaces providing a more intimate dinning experience which is different to the ground floor. This seating area has an exposed pizza oven which provides an exciting focal point. A new concept which has been incorporated into the interior is the use of sculpture which provides a variety of unique features.